Bononi
TĚSTOVINY BONONI mají historii vytvořenou z vášně a zkušeností.
Těstoviny Bononi vznikly v roce 2005 jako odpověď na potřeby trhu mít vysoce kvalitní produkt s velmi odlišnými vlastnostmi ve srovnání s existujícími vaječnými těstovinami. Ručně vyráběný produkt, tažený a sušený na tkalcovských stavech při nízkých teplotách, podle starověkých tradic.
Myšlenka se zrodila od mistra těstovin z Ferrary, který značce Bononi svěřil tajemství, která si časem uchovával, a který tak umožnil vytvořit skutečně nenapodobitelné těstoviny: maximální péče při výběru ingrediencí, výrobní metoda, která zaručuje nenapodobitelnou chuť těchto těstovin.
Dnes těstoviny Bononi představují to nejlepší z řemeslné výroby vaječných těstovin podle nejvyšších standardů kvality, a to jak z hlediska přísad, tak z hlediska metodiky výroby.
Výběr nejlepších surovin, pomalé a pečlivé zpracování, správná ochrana a vášeň pro práci: to jsou ingredience, díky nimž jsou těstoviny Bononi produktem nejvyšší kvality.
Těsto Bononi má pouze dvě ingredience: mouku z tvrdé pšeničné krupice (pocházející výhradně z Itálie) a čerstvá vejce kategorie A.
Použitá mouka je extrahována, udržuje vysokou jakostní charakteristiku s vysokým procentem proteinů a lepku, aby měla homogenní velikost zrn, bez tzv. „Farinetty“, která je během zpracování vyloučena.